Merrild Coffee Systems A/S har i en årrække benyttet sig succesfuldt af Comcares CC Bizisland, til indlæsning af kataloger og prislister, til vores mange kunder.

Comcare sørger for, at vores omfattende katalog og prislister, indlæses automatisk til vores kunders indkøbsportaler og det har sparet os for mange arbejdstimer og manuelt taste arbejde. Og netop på grund af Comcare er det for os ingen sag, at servicere kunders indkøbsportaler – alt kører automatisk.

Med det mangeårige samarbejde med Comcare, har vi oplevet en kompetent og effektiv support og føler os i sikre hænder. Også fremadrettet, forventer vi, en større efterspørgsel på elektroniske kataloger og ser frem til nye udfordringer.

Tina Rode, Salgsadministrationsassistent
Merrild Coffee Systems A/S

Merrild

Siden 2004 har vi brugt Comcares CC Bizisland løsning til afsendelse af prislister til kommunerne. Ballerup kommune, som dengang var vores første kunde på dette koncept, havde i forvejen valgt Comcare som samarbejdspartner, og derfor var det naturligt for os at vælge samme leverandør. Dette samarbejde har vi ikke fortrudt, da vi siden starten har kørt et gnidningsløst forløb.

Vi har altid modtaget en god og hurtig service uanset problemets størrelse, og nu hvor vi sender prislister til mange af landets kommuner, er det en stor hjælp for os at vi kan sende dem alle via CC Bizisland så vi ikke behøver at forholde os til flere forskellige systemer.

Erik Pedersen, IT Chef
Nordenta A/S

Nordenta

Atea benytter CC Bizisland til primært konvertering af ordre og katalogformater. Løsningen gør det nemt for os at integrere op mod forskellige indkøbssystemer dvs. distribuere elektroniske priskataloger og efterfølgende modtage ordrer fra de forskellige systemer. Ordrer modtages i ét og samme kendte format. Det reducerer kravet til egne udviklingsressourcer.

Vi oplever CC Bizisland som en professionel og kompetent samarbejdspartner, der yder en kvalificeret support i hverdagen. Via portalen efter man er logget ind, stilles relevante informationer til rådighed, der gør det nemt og hurtigt at finde de oplysninger man har brug for.

Kathrine Andreasen , Business Developer
Atea A/S

Atea

Vi fik øjnene op for CC Bizisland løsningen, da vi i flere og flere kommuner fik at vide at de ønskede et elektronisk varekatalog. Problemet var så, at de brugte flere forskellige systemer til deres interne e-handel, og det virkede som et fuldstændigt uoverskueligt ressource krævende arbejde, at skulle forholde til flere forskellige formater rent teknisk.

Det var her CC Bizisland kom ind i billedet. Vi afleverer blot ét format til CC Bizisland, og så sørger de for at konverterer det, til det som kunden ønsker. Det slipper vi for at bekymrer os om. Vi har sparet meget tid, der kan bruges på andre relevante områder, ved at give Comcare arbejdet med alle vores format konverteringer.

Også rent fremtidsmæssigt føler vi os sikret, i henhold til nye formater som OIOUBL. Vi ved at vi stadigvæk som altid blot skal forholde os til dette ene format. CC Bizisland har givet os en nem og sikker indgangs vinkel, til nuværende og kommende elektroniske handels dokumenter.

Thomas Thestrup Jensen , Support- og Produktkoordinator
Papyrus A/S

1. februar 2005 hvor regeringen indførte tvungen elektronisk fakturering, virkede for os som en uoverskuelig affære. Ord som VANS & OIOXML kendte man intet til. Vi var ærlig talt lidt på bar bund. Vi blev præsenteret for CC Bizisland løsningen, som løste situationen for os. Vi skulle blot forholde os til et enkelt simpelt format, resten tog CC Bizisland sig af.

I de tilfælde hvor de offentlige myndigheder var på glatis, og påstod at vi ikke havde fremsendt en faktura, tog CC Bizisland sig af sagen og påviste at vi havde fremsendt den pågældende faktura. Var fejlen vores egen, var CC Bizisland god til at lede os på rette vej igen.

Med tiden er elektronisk fakturering blevet noget nemmere end det var i begyndelsen. En fællesnævner i processen har været at CC Bizisland er fulgt med tiden på vores vegne, så Mediq Danmark kunne koncentrere sig om det vi er bedst til, nemlig handel og service med det offentlige. Vi føler, at brugen af CC Bizisland har fremtidssikret os og sparet Mediq Danmark for mange hovedbrud.

Bo Thustrup Nielsen, Salgschef
Mediq Danmark A/S